Driepinter. Driemanslog.
21.8.06 


Apenplaneet

Malaga: reizigers op weg naar Manchester wilden woensdag niet instappen in hun vliegtuig vanwege de aanwezigheid van twee medepassagiers met Aziatisch uiterlijk, die Arabisch zouden hebben gesproken. Volgens een vrouwelijke passagier zagen de mannen er verdacht uit, "met hun zware kleren, hun sjofele, agressieve voorkomen en lange haar." Ze werden door de politie afgevoerd, waarna het vliegtuig vertrok. Na verhoor kwamen ze vrij.

Boston: Een vliegtuig op weg van Londen naar Washington week woensdag uit naar Boston, nadat een 59-jarige Amerikaanse vrouw zich vreemd had gedragen. Ze urineerde op de grond en medepassagiers hoorden haar 'Pakistan' mompelen. Begeleid door F-15-straaljagers werd het toestel aan de grond gezet. Waarschijnlijk had de vrouw last van claustrofobie.

Charleston: de luchthaven in Charleston in de Amerikaanse staat West Virginia werd donderdag ontruimd nadat een scanner verdachte vloeistof detecteerde in twee flessen in de bagage van een zwangere Pakistaanse vrouw. Een robot bracht de flesjes naar een afgelegen deel van het vliegveld voor verdere analyse. Ze bleken geen explosieven te bevatten. Na tien uur kon de luchthaven weer open.

Brindisi: een Britse Boeing 767 op weg naar Egypte maakte vrijdag een noodlanding in Zuid-Italiƫ, nadat een passagier een kotszakje had gevonden met daarop de tekst "Er bevindt zich een bom in dit vliegtuig". Een F-16 begeleidde het vliegtuig van Excel Airways naar Brindisi. Het bleek vals alarm. Waarschijnlijk had een passagier tijdens een eerdere vlucht het bericht geschreven.

[NRC]


Polter, 3:01 p.m. | permalink |

20.8.06 


couw luistertEen live opname uit 1991. Barney in duet met de pianist Alain Jean Marie.

Kippevel, Geen Probleem!


couw, 8:46 a.m. | permalink |

8.8.06 


Pianolinacouw, 9:08 a.m. | permalink |

7.8.06 


Drama na instorten Utrechtse trap

En wat wil onze overheid als eerste weten?

Juist......Dil, 11:01 a.m. | permalink |

6.8.06 


Kapitulieren? Niemals!

Der Bonker - Walter MoersPolter, 12:18 p.m. | permalink |

     DRIEPINTER     

DriemanslogUitgangspunten

1. Dit log gaat niet noodzakelijkerwijs over bier en/of melk
2. Elke logger post wanneer het hem uitkomt
3. Noch op het aantal posts, noch op het tijdstip van posten is een beperking van kracht
4. Niemand grijpt in in andermans postings
5. Algemene normen van fatsoen en betamelijkheid (onderling te bepalen onder het genot van enige alcoholische versnaperingen) worden in acht genomen

LINKSDilPolterLinkgeest


ARCHIEF

 
Top Weblog Commenting by HaloScan.com